Τι είναι το Photobooth;

Photo booth Εναλλακτική Φωτογράφιση Γάμου

Χαρούμενα φόντα, πολύχρωμα αξεσουάρ και αστείες πόζες δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους!
Άμεσα εκτυπωμένες φωτογραφίες, κοινοποιήσεις σε κοινωνικά δίκτυα, αποστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πολλά άλλα, σας τα προσφέρει η iPose με την καλύτερη εξυπηρέτηση και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Photobooth, τι είναι και πώς λειτουργεί;

Το PhotoBooth είναι μια σύγχρονη και πιο διασκεδαστική υπηρεσία ενοικίασης εξοπλισμού photo booth για τις εκδηλώσεις όπως: Γάμος, Βάπτιση, Χοροί αποφοίτησης, Κοινωνικές και Εταιρικές εκδηλώσεις.

Οι καλεσμένοι – επισκέπτες χρησιμοποιώντας τα αξεσουάρ ή και χωρίς αυτά, στέκονται μεταξύ του photobooth και του φόντου παίρνοντας αστείες πόζες.
Έπειτα, αφού όλοι είναι έτοιμοι για τη λήψη των φωτογραφιών, ο υπάλληλος μας θα αγγίξει την οθόνη αφής του tablet για να ξεκινήσει η συνεδρία. Η κάθε συνεδρία αποτελείται από 1 – 3 λήψεις με χρονοκαθυστέρηση ( από 5 -10 δευτ/τα ) ανάμεσα των λήψεων για να μπορεί κάποιος να προετοιμαστεί πριν τη φωτογράφιση.

Οι παρόντες βλέπουν τον εαυτό τους ζωντανά στην οθόνη του tablet καθ’όλη τη διάρκεια των λήψεων, αυτό τους βοηθά να βελτιώνουν τις πόζες τους και ταυτόχρονα κάνει τη διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστική!
Μετά το τέλος της συνεδρίας ο κάθε καλεσμένος έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει άμεσα όσα αντίτυπα φωτογραφιών επιθυμεί, να κοινοποιήσει τις φωτογραφίες σε κοινωνικά δίκτυα και να τις αποστείλει στο ηλ.ταχυδρομείο του.

Στο τέλος της βραδιάς το ζευγάρι ή οι διοργανωτές της εκδήλωσης λαμβάνουν όλο το υλικό σε ψηφιακή μορφή σε έναν αφαιρούμενο δίσκο ( usb ).
Επίσης όλοι καλεσμένοι θα μπορούν να επισκέπτονται την online συλλογή φωτογραφιών της εκάστοτε εκδήλωσης χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης που θα τους δίνεται στο τέλος της κάθε συνεδρίας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ PHOTO BOOTH?

Ζητήστε προσωπική προσφορά!
Η iPose σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το καλύτερο πακέτο ενοικίασης photobooth μέσω της προσωπικής προσφοράς!

Επιπλέον λειτουργίες και δυνατότητες του photobooth.

Δημιουργία μακέτας φωτογραφιών της αρεσκείας σας.
Δυνατότητα επιλογής προσανατολισμού εκτύπωσης των φωτογραφιών ( Οριζόντιος – κάθετος ) ή εκτύπωση σε λωρίδες ( στριπάκι ).
Δυνατότητα προσθήκης γραφικών, ονομάτων, ημερομηνίας και προσωποποιημένου μηνύματος.
Ειδικά εφέ – φίλτρα φωτογραφιών.
Φωτογραφίες GIF και Boomerang όπως στο Instagram.
Βίντεο ευχές.
Δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένου φόντου.
Χρήση Green Screen.
Προσαρμοσμένα αξεσουάρ photo booth.
Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που διαθέτει η iPose Photo booth είναι η λειτουργία τελευταίας εικόνας που επιτρέπει στους καλεσμένους – επισκέπτες να επαναλάβει την τελευταία του λήψη χωρίς να χρειαστεί να ξεκινήσει από την αρχή ολόκληρη τη συνεδρία. Πέστε ότι κάποιος δεν ήταν έτοιμος, ήθελε να αλλάξει τα αξεσουάρ ή χρειαζόταν να διορθώσει τα μαλλιά του και δεν του άρεσε πως βγήκε στη φωτογραφία.
Κανένα πρόβλημα! Με την λειτουργία recall ξεκινάμε τη λήψη από την αρχή ώσπου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Οριζόντιος προσανατολισμός φωτογραφίας με γραφικά από την υπηρεσία photo booth
Φωτογραφία με γραφικά – Αξεσουάρ photo booth – Οριζόντιος προσανατολισμός – iPose Photobooth
Εκτύπωση φωτογραφιών σε λωρίδες strip
Φωτογραφία από γάμο σε λωρίδα – strip
Φωτογραφία GIF με χρήση Photobooth
Διαδοχικές λήψεις που συνθέτουν την εικόνα GIF

Δείτε μερικούς λόγους που κάνουν το photo booth να ξεχωρίζει!

1. Διασκεδάζει και δεν κουράζει!
Όλο και περισσότερα ζευγάρια διαπιστώνουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει η δεξίωση τους αξέχαστη και να παρέχουν μια εναλλακτική διασκέδαση για τους καλεσμένους είναι να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ενοικίασης photobooth.
Τα αξεσουάρ προσθέτουν ένα διασκεδαστικό στοιχείο, ενώ οι εκτυπωμένες φωτογραφίες αποτυπώνουν τις αξέχαστες στιγμές της βραδιάς. Οι καλεσμένοι θα το λατρέψουν!
2. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
Όλοι ποζάρουν ατελείωτα φορώντας τα αξεσουάρ με τις πιο αστείες γκριμάτσες! Είναι ωραίο να έχεις κάτι διαφορετικό με το οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά και οι παππούδες.
3. Δημιουργεί αναμνήσεις.
Θα είναι ωραία να δείτε τον εαυτό σας μετά από μερικά χρόνια και να θυμηθείτε τις τρέλες που κάνατε εκείνο το βράδυ του γάμου σας!
4. Τα έχεις όλα στο χέρι εύκολα και γρήγορα.
Βγαίνετε εσείς και οι καλεσμένοι σας όσες φωτογραφίες θέλετε, εκτυπώνετε όσες φορές θέλετε, παίρνετε τις εκτυπωμένες φωτογραφίες σε 5 δευτερόλεπτα ΜΟΝΟ και πάντα σε φάκελο και τέλος τις μοιράζεστε στα κοινωνικά δίκτυα ή τις στέλνετε με e-mail.
5. Φτιάξτε ένα cool ευχολόγιο!
Αυτός μπορεί να είναι ο σημαντικότερος λόγος για να κλείσετε το photobooth για το γάμο σας!
Καλό το παραδοσιακό ευχολόγιο, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί μ’ένα ευχολόγιο που θα έχει και τις φωτογραφίες ( με τις αστείες πόζες και γκριμάτσες) και τις ευχές των καλεσμένων σας! Εσείς τι λέτε;!

Σε περίπτωση που έχετε κάποιες απορίες σχετικά με την υπηρεσία ενοικίασης photobooth παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

 

iPose Photo Booth